In English Suomeksi

OTA YHTEYTTÄ

Koko nimi*
Tieto puuttuu
 
Sähköpostiosoite*
Tieto puuttuu
 
Puhelinnumero
 
Viesti*
Viesti puuttuu
 
* Pakolliset tiedot
 

CELLO HOTEL AKTIVITEETIT

Pitkä kokemuksemme Phuketin matkailutoiminnoista takaa sen, että kauttamme järjestyvät vain parhaat aktiviteetit niin Phuketiin kuin lähialueen saarillekin. Suurimmalla osalla retkistä mukana on suomalainen matkanjohtaja. Erityisalaamme ovat päiväretket tai matkapaketit Raya Yai ja Phi Phi –saarille. Sukellusaktiviteetit onnistuvat kauttamme vasta-alkajille ja kokeneille. Sukellus- ja meriretkillä yhteistyökumppanimme on suomalainen viiden tähden PADI-sukelluskeskus Raya Divers. Kaikille retkille sinut noudetaan hotellilta ja tuodaan takaisin päivän päätteeksi. Järjestämme myös kaikki tarvitsemasi kuljetuspalvelut Phuketissa sekä tarjoamme erilaisia elämyspaketteja, kuten häät Thaimaassa avaimet käteen periaatteella.

Kysy lisää info@cellohotel.com.

Retket

Tässä joitakin esimerkkejä Cello Hotellin monipuolisesta retki- ja elämystarjonnasta. Voit varata retket majoitusvarauksen yhteydessä tai paikan päällä Cello Hotellissa. Retkillä sinua palvelee suomalainen henkilökunta. Kaikki retket voidaan järjestää myös privaatisti vain sinun seurueellesi.

Saaret ja snorklaus

Snorkeling trips

Päivittäiset snorklaus- ja saariretket suuntautuvat Raya Yai tai Phi Phi –saarille. Sinut noudetaan hotellilta noin kello 08 aamulla, jonka jälkeen siirrytään Chalongin satamaan, mistä merimatka alkaa. Retken aikana näet upeita Andamanien meren maisemia ja pääset ihastelemaan merenalaista elämää useammassakin eri snorklauskohteessa. Retken rantautuessa saarikohteeseen nautitaan lounas ja tutustutaan saaren alkuperäiselämään. Hotellille saavutaan takaisin noin klo 17.00. Muista myös supersuositut yhden tai useamman yön matkapaketit Raya Yai sekä Phi Phi –saarille. Kysy lisää info@cellohotel.com.

Kalastus

Fishing tours

Phuketin lähivesistöt ovat mitä parhaimpia syvänmeren kalastuspaikkoja. Kalastusretkille lähdetään privaatilla, korkeintaan kymmenen kalastajan retkikunnalla. Mukana retkellä on suomalainen kalaopas. Käytössä ovat huippuluokan ammattikalastusvälineet. Tyypillisimpiä alueen kaloja ovat barracudat, makrillit, tonnikalat sekä syvemmissä vesissä purjekalat, marliinit ja hait (jälkimmäisissä noudatetaan ”pyydystä ja päästä” periaatetta). Retkelle voi osallistua vaikka ei olisikaan kiinnostunut kalastuksesta. Ohjelmaan kuuluu snorklausta ja rentoutumista upeissa maisemissa. Kalastamaan lähdetään hotellilta noin klo 08 ja takaisin saavutaan ennen auringon laskua. Kalastusretken jälkeen voimme järjestää myös illanvieton, jonka ohjelmaan kuuluu saunominen ja päivän saaliin nauttiminen omalla porukalla. Kysy lisää info@cellohotel.com.

Purjehdus

Sailing trips

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin viettää ikimuistoinen päivä purjehtien Phuketin lähivesistöissä suomalaisella Kuutti-katamaraanilla. Purjehdusretkellä tutustut Phuketiin aivan uudesta näkökulmasta. Reitti kulkee upeissa saaristomaisemissa ja matkan aikana voit uida ja snorklata useammassakin kohteessa. Kuutilla nautitaan thaimaalainen lounas ja baarista voit tilata virvokkeita tai vaikkapa olutta koko matkan ajan. Vaihtoehtona on myös auringonlaskupurjehdus, jonka päätteeksi voit halutessasi jäädä viettämään iltaa Patong Beachin sykkeeseen. Kysy lisää info@cellohotel.com.

AKTIVITEETIT

SAARI- JA SNORKLAUSRETKET

 • Korallisaari
 • Raya Yai saari
 • Koh Khai & Phi Phi saaret
 • Similan saaret

SUKELLUSKURSSIT

 • PADI Sukelluskokeilu (DSD)
 • PADI Alkeiskurssi (OWD, 3 päivää)
 • PADI Jatkokurssi (AOWD, 2 päivää)

SUKELLUSRETKET

 • Raya Yai saari
 • Raya Noi saari
 • King Cruiser
 • Phi Phi saaret
 • Similan saaret

PURJEHDUSRETKET

KALASTUSRETKET

Tässä vain joitakin esimerkkejä monipuolisesta retkitarjonnasta. Kauttamme järjestyvät liput kuljetuksineen myös kaikille Phuketin suosituille iltaretkille, kuten Phuket Fantasean spektaakkelimaiseen showhun.